Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

Βραδιά αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο / "REX", Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Βραδιά αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο διοργανώνεται στην Καλαμάτα από τον σύλλογο προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ του Τάκη Λουκαρέα. Παραθέτω το σχετικό δελτίο τύπου.

 

Το «Κρυφό Σχολειό» του Τάκη Λουκαρέα και του συλλόγου προς διάδοση της μουσικής ΝΕΑΝΕΣ, πραγματοποιεί μια βραδιά αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο REX την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου.

Η βραδιά θα ξεκινήσει μ’ έναν πρόλογο από τον ποιητή Γ. Πολ. Παπαδάκη. Στη συνέχεια θ’ ακουστούν μελωδίες του Μάνου Χατζιδάκι από τον Αλέκο Κάλπο στην κλασική κιθάρα, ενώ το κυρίως πρόγραμμα θα ξεκινήσει στο πρώτο μέρος με τον Τάκη Κωνσταντακόπουλο στο τραγούδι, τον Μάνο Αβαράκη στις φυσαρμόνικες και στις φλογέρες, συνοδεία ορχήστρας, σε γνωστές ελαφρολαϊκές επιτυχίες.

Στο δεύτερο μέρος της βραδιάς θ’ ακουστούν λαϊκά τραγούδια από την ταινία Ρεμπέτικο του Κώστα Φέρρη σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου και στίχους Νίκου Γκάτσου από τους Νίκο Περγαμαλή στο μπουζούκι και το τραγούδι, τη Λία Πεφάνη στο τραγούδι και το Χρήστο Γκιουλέα στην κιθάρα.

Την επιμέλεια των ηχητικών θα έχει ο Δημήτρης Οικονόμου.

Ώρα προσέλευσης έχει οριστεί η 8.30 μ.μ., ενώ η έναρξη θα γίνει στις 9.30 μ.μ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη με ελάχιστη κατανάλωση 10€ και 5€ το δεύτερο ποτό.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος και την οργάνωση έχει ο Τάκης Λουκαρέας – ΝΕΑΝΕΣ, με την υποστήριξη του ξενοδοχείου REX. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το 6973 539805. 
 
Πηγή: ΝΕΑΝΕΣ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: