Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Σταύρος Κουγιουμτζής - Αφιέρωμα / Δεύτερο μέρος: Δισκογραφία

Η δισκογραφία τού Σταύρου Κουγιουμτζή περιλαμβάνει: 1) δεκαπέντε προσωπικούς δίσκους που κυκλοφόρησαν στο διάστημα από το 1970 έως το 2001, 2) δύο προσωπικές συλλογές τραγουδιών, 3) συμμετοχές του σε δίσκους τρίτων και 4) μερικούς δίσκους 45 στροφών.

Το επόμενο διάστημα θα επιχειρήσω να την παρουσιάσω όσο το δυνατόν πληρέστερα. Η αρχή θα γίνει με τους προσωπικούς του δίσκους - κύκλους τραγουδιών με χρονολογική σειρά. Τα τραγούδια θα δημοσιεύονται με τη σειρά που ακούγονται στον κάθε δίσκο. Αμέσως μετά θα δημοσιεύσω επιλεγμένα τραγούδια από τις προσωπικές του συλλογές και τις συμμετοχές του σε άλλους δίσκους.

Επειδή είναι η πρώτη φορά που αναλαμβάνω ένα εγχείρημα τέτοιου είδους, ζητώ την επιείκειά σας για όσες αδυναμίες εντοπίσετε στην πορεία αλλά και τη συνδρομή σας μέσω σχολίων ή και μηνυμάτων, αν διαθέτετε πρόσθετες πληροφορίες που μου διαφεύγουν.

7 σχόλια:

Vicky Papaprodromou είπε...

Άντε, πού είναι τα τραγούδια; Αργείς χαρακτηριστικά. :-)

Ελένη Μπέη είπε...

Αχ, βρε ανυπόμονο πλάσμα, τι θα κάνω εγώ μ' εσένα;

Εγώ όταν μαγειρεύω (όποτε...) όλη μου την προσοχή την έχω εκεί. Συνήθως είναι καλό το αποτέλεσμα. :)))

Vicky Papaprodromou είπε...

Δεν θέλουν τόσες ώρες μαγείρεμα τα φαγητά. Χάνουν τις θρεπτικές τους ουσίες τα τρόφιμα. :-))

Διάττων είπε...

Σε παρακαλουθώ σ' αυτήν την ιδιαίτερη προσπάθεια που κάνεις με την παρουσίαση του μεγάλου Σταύρου Κουγιουμτζή και σε θαυμάζω! Θα μπορούσα να έγραφα το σχόλιο αυτό σε μια απ' τις επόμενες αναρτήσεις αλλά προτίμησα να στο γράψω εδώ γιατί μου "άρεσε" πολύ η τελευταία σου παράγραφος...

Συνέχισε λοιπόν, εμείς οι φίλοι σου σε παρακολουθούμε...

Vicky Papaprodromou είπε...

Και μια και το ανέφερε ο Διάττοντας, τραγούδι δεν έχει σήμερα;

Ελένη Μπέη είπε...

Διάττοντά μου,
κι εγώ απορώ μ' εμένα κι ανησυχώ λιγάκι. Είναι τόση η αγάπη μου γι' αυτόν τον άνθρωπο που θέλω οι αναρτήσεις να αντιστοιχούν στο δικό του ανάστημα. Δεν θέλω να τον αδικήσω - όχι πως εκείνος έχει ανάγκη, αλλά τού πρέπει κάθε σεβασμός και προσοχή.

Χαίρομαι που σας νιώθω πλάι μου, συνοδοιπόρους (ξέρω τι λέω).

Ελένη Μπέη είπε...

Έχει και παραέχει, ανυπόμονη Βίκυ. Σε λίγο. :)