Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Ο Κώστας Παπαδόπουλος στη μουσική σκηνή "Αίγλη" - Θεσσαλονίκη, Φεβρουάριος 2010



Μίκης Θεοδωράκης, Στα περβόλια
(από το έργο Το τραγούδι του νεκρού αδελφού (1962) / σόλο μπουζούκι: Κώστας Παπαδόπουλος - τραγούδι: Μίκης Θεοδωράκης)


Στη μουσική σκηνή «Αίγλη» στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται ο Κώστας Παπαδόπουλος κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τον Φεβρουάριο.

Μαζί του θα εμφανίζονται ο Παναγιώτης Καραδημήτρης και ο Βασίλης Καρακότας.

Το πρόγραμμα αρχίζει στις 10.30 μ.μ. και ξεκινά την Τσικνοπέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010.

Μουσική σκηνή «Αίγλη»
Κασσάνδρου & Αγ. Νικολάου 3, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310.270.016

6 σχόλια:

Διάττων είπε...

Αν και δεν έχει την ανάγκη από μένα ο Κώστας Παπαδόπουλος, αυτός ο τόσο μεγάλος καλλιτέχνης, εγώ του εύχομαι να περνάει αλλά και να χαρίζει αξέχαστες βραδιές στη μουσική σκηνή που θα εμφανίζεται... Πολύ καλή λοιπόν η πρότασή σου φίλη μου...

Έχω να κάνω όμως και μια επισήμανση για το Θεοδωράκη ως τραγουδιστή. Πολύ ιδιόρρυθμη η φωνή του, αλλά όντας ο ίδιος απίθανα εκφραστικός, είναι πολύ καλύτερος από πάρα πολλούς...

Ένα χαρούμενο Σαβατοκύριακο εύχομαι...

Ελένη Μπέη είπε...

Όση αυτογνωσία και να διαθέτει ο καλλιτέχνης, φίλε μου Διάττοντα, εμείς οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε την προσφορά του (την τεράστια) στη μουσική μας.

Είμαι σίγουρη πως όπου εμφανίζεται θα χαρίζει αξέχαστες στιγμές. Αλλά καλό είναι να βρεθεί εκεί και το ανάλογο κοινό. Εκείνο που θα ξέρει τι πάει ν' ακούσει και θα συμπεριφερθεί αναλόγως. Έτσι που κι ο καλλιτέχνης να χαίρεται, να δίνει πιο πολλά απ' την ψυχή του και να του μένουν αξέχαστες κι εκείνου οι βραδιές, επειδή "συνομίλησε" και μοιράστηκε πραγματικά την ευαισθησία του και την τέχνη του.

Ανώνυμος είπε...

Ο ανταποκριτής σας από τη Θεσσαλονίκη :-) σας ενημερώνει:

Ελένη, οι ευχές σου εισακούστηκαν. Ο καιρός ήταν πολύ κακός και δύσκολος, οι μέρες περίεργες, ο κόσμος στα καρναβάλια, αλλά όσοι βρέθηκαν στην Αίγλη ήξεραν ακριβώς τι ήρθαν ν' ακούσουν και συμπεριφέρθηκαν αναλόγως.

Μάλιστα, την τελευταία βραδιά που μαζί μου ήταν η Ευτυχία, η Έλενα, η Ρίκα και ο Ανδρέας, η ατμόσφαιρα ήταν σχεδόν συγκλονιστική όταν για περίπου μία ώρα ο Κώστας Παπαδόπουλος κι ο Παναγιώτης Καραδημήτρης έπιασαν απόλυτα τον παλμό του ακροατηρίου και μας χάρισαν (κυριολεκτώ) μια μίνι συναυλία με τραγούδια του Μίκη και μάλιστα αυτά που δεν ακούγονται συχνά. Το δε φινάλε με ένα εκπληκτικό και πολύ δύσκολο σόλο του Κώστα Παπαδόπουλου πάνω στο μινόρε του Μπαγιαντέρα ήταν η αποζημίωση για όσους αψήφησαν το κρύο και ήταν εκεί, δίπλα του.

Διάττοντα, ας μην ξεχνάμε να επιβραβεύουμε καθημερινά όσους μας πρόσφεραν πολλά. Πίστεψέ με, το έχουν ανάγκη και όσα καλά λόγια κι αν πούμε ποτέ δεν είναι αρκετά. :-)

Ελένη Μπέη είπε...

Πολύ χαίρομαι για τις πληροφορίες που φτάνουν εκ Θεσσαλονίκης. Κι αφού οι ευχές μου εισακούγονται ας ευχηθώ να ζήσει παρόμοιες στιγμές κάποτε κι η Καλαμάτα.

Vicky Papaprodromou είπε...

Ο ανταποκριτής μας από την Καλαμάτα ας φροντίσει για τα του οίκου του. :-)

Συγγνώμη για την ανωνυμία νωρίτερα. Κάτι δεν πήγαινε καλά με τη γραμμή μου.

Ελένη Μπέη είπε...

Κάτι έχει βάλει στο νου του ο ανταποκριτής από την Καλαμάτα. Για να δούμε!

Με ανωνυμία ή όχι, το ρεπορτάζ είναι που μετράει. Οπότε μη χολοσκάς.