Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Whiskey, ένας πιστός φίλος

Το έλαβα σήμερα από έναν διαδικτυακό φίλο στο you tube. Με συγκίνησε πολύ. Πιστεύω κι εσάς. Υπάρχουν στ' αλήθεια πλάσματα που προσφέρουν ανυστερόβουλα και με πιότερη ανθρωπιά κι απ' τους ανθρώπους.

Το βίντεο συνοδεύεται κι από ένα ενδιαφέρον ποιηματάκι, γι' αυτό έβαλα και τον σύνδεσμο για όσους θελήσουν να το διαβάσουν. Ένα κλικ στον τίτλο της ανάρτησης χρειάζεται.

2 σχόλια:

Eva Stamou είπε...

Οι ικανότητες των σκύλων είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Τρυφερή και συγκινητική η ιστορία του whisky. Καλή εβδομάδα Νερένια.

Ελένη Μπέη είπε...

Καλημέρα, Εύα!

Ήξερα για την ανυπέρβλητη πίστη που τρέφουν οι σκύλοι για τα αφεντικά τους. Ήξερα για τη βοήθεια που προσφέρουν στους ανθρώπους που έχασαν την όρασή τους. Ήξερα τέλος για τις εξαιρετικές οσφρητικές τους ικανότητες, που τους κάνουν πολύτιμους βοηθούς ...ντετέκτιβ. Αλλά δεν είχε περάσει από το νου μου πως θα μπορούσαν να προειδοποιήσουν για κάποια επικείμενη επιληπτική κρίση ή αρχικό στάδιο καρκίνου του δέρματος. Αυτό με εντυπωσίασε και μ' έκανε να σκεφτώ πόσο βαθιά είναι η αλληλεξάρτηση μεταξύ των ανθρώπων και των ζώων, άσχετα αν οι πρώτοι επιλέγουμε να το ξεχνάμε και συχνά τα αντιμετωπίζουμε με βαρβαρότητα.

Καλή εβδομάδα και σ' εσένα.